Lid worden

U kunt u aanmelden door het invullen van dit formulier. Als wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij contact met u op nemen!

Informatie

Welkom bij de Ondernemersvereniging Zenderen

De Ondernemersvereniging Zenderen is een nieuwe, sprankelende en enthousiaste Ondernemersvereniging die in het najaar van 2018 is gestart.

De initiatiefnemers hebben op een startbijeenkomst op 26 september gepeild of er belangstelling was om een eigen Ondernemersvereniging op te richten voor Zenderen. 

Nou die was er zeker! Op die avond hebben zich al 38 bedrijven aangemeld als lid en inmiddels zijn we de 60 leden al voorbij. Kortom, bent u ondernemer en woonachtig in Zenderen of actief in Zenderen, dan wordt het de hoogste tijd om lid te worden van de OVZ.

U kunt u aanmelden door het invullen van dit formulier. Als wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij contact met u op nemen!

Activiteitenkalender

Nieuwjaarsbijeenkomst

Maandag 20 januari 2022

Kick Off met Bornerbroek

Zaterdag 13 juni 2022

Doelstelling

Het doel is om als ondernemers in Zenderen elkaar te ontmoeten, te leren kennen, van elkaar kennis te leren, krachten te bundelen, een breed netwerk neer te zetten en Zenderen belangrijk te maken. En bovenal, het moet wel gezellig blijven!

Activiteiten

De activiteiten die we willen organiseren kunnen zeer verschillend zijn en uiteraard afhankelijk van de behoeften van de leden. Je kunt daarbij denken aan informatiebijeenkomsten over een bepaald thema, een bedrijfsbezoek, een informele bijeenkomst, behoeftepeiling naar gezamenlijke voorzieningen etc.

We willen jaarlijks een activiteitencommissie benoemen die de activiteiten voor het komende jaar organiseren. Voor 2021 zijn dat Jordy Kamphuis en Marijn Smelt.

Contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt voor 1 persoon van een bedrijf €100, voor de 2e persoon van hetzelfde bedrijf bedraagt deze €50. De contributie wordt jaarlijks in januari in rekening gebracht.

Jordy Kamphuis

 

 

 

Marijn Smelt

 

Activiteitencommissie van 2021

Meld u hier aan!

U kunt u aanmelden door het invullen van dit formulier. Als wij uw bericht hebben ontvangen zullen wij contact met u op nemen!

[happyforms id="46" /]

Deze website is ontwikkeld door fifelo